Üdvözöljük a Turbotuning.sk honlapján

manufactured by freaky mechanics

Kínálatunk személyre szabott gépkocsi tuning, az Ön egyéni igényei szerint, elsősorban az AUDI és VW csoport gépkocsijaira, továbbá gépkocsi átalakítás az Ön által preferált teljesítmény konfiguráció szerint. Szenvedélyünk az olyan új gépkocsik, melyek modern és stabil műszaki szerkezetre adaptáltak, motormunkák, illetve minden más szükséges szerkezeti elem, mint például a fékrendszer, kuplung-megoldások a sebességváltó módosításával, a hengerfej átalakítása és sok egyéb.

Olyan motorok mint például 1.8T 20V (600 és több lóerőig) 2.7T, 2.5TFSI, 2226cm 700 lóerőig ill. afelett, számtalan 6-, 8- és 12-hengeres motor turbó tökélesítéssel. Ha rendelkezik egy érdekes gépkocsival, amelyen érdemes bütykölni vagy van egy különleges ötlete, örülnénk, ha kapcsolatba lépne velünk. Örömmel vállaljuk gépkocsija átalakítását is. Ez a szenvedélyünk.

Pótalkatrészek és teljesítményt növelő komponensek

Nálunk különleges pótalkatrészeket és motorsport kiegészítőket is vásárolhat, kérjük küldje el igényét az online űrlapon. Az online webáruházunk válogatott tételekkel hamarosan elérhető lesz. Az összes általunk forgalmazott alkatrész OEM minőségű, azaz eredeti alkatrész gyártóktól származik, olyan neves cégektől, mint SACHS, BREMBO, GARRETT és további ismert márkanevek. Sport fékrendszerek, sport kipufogó rendszerek E tanúsítással vagy anélkül, turbó légfúvók és turbó légfúvó készletek.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Van egy izgalmas tuning projektje? Forduljon hozzánk bizalommal!

Turbotuning.sk
Veĺká Gúta
SK-94603 Kolárovo